Winst Heren 1, verlies Dames 1 en de wedstrijden van het komend weekend

Heren 1 heeft afgelopen week een klinkende overwinning behaald op Vocasa H2, in een kolkende PDK Arena werd het 4-0. Dames 1 verging het iets minder, er werd 1-3 verloren van Dros Alterno D2 (zie onderstaand verslag). Meisjes B1 en Jongens C1 zijn de enige ploegen die tot op heden nog geen set verloren hebben. Meisjes B1 won uit bij Limes met 0-4 en Jongens C1 stuurde Irene met een 4-0 nederlaag terug naar Bilthoven.
Vrijdagavond waren er opmerkelijk veel jonge dames van onze vereniging in de PDK Arena. Even dachten Eelco, Boris en Edo dat zij voor Heren 5 naar de hal waren gekomen maar dat bleek toch niet het geval te zijn. Heren 4 speelde tegen Heren 5 en Heren 4 had het voor elkaar gekregen dat veel vrouwelijk clubgenoten het team kwamen aanmoedigen. Heren 4, met een gemiddelde leeftijd van onder de 18, speelde zijn 1e competitiewedstrijd en dat tegen het zeer geroutineerde Heren 5, met een gemiddelde leeftijd van …… (laten we maar even weg). Heren 5 won op ervaring de eerste twee sets. Heren 4 won met veel enthousiasme de derde en leek zelfs de 4e binnen te slepen. Uitgerekend de 14-jarige Job Veerman moest Heren 5 de helpende hand bieden, hij wist met zijn services Heren 5 aan de overwinning te helpen. Uitslag H4-H5 1-3. Het bleef nog lang onrustig in de PDK Arena.

Komend weekend staan er weer tal van leuke wedstrijden op het programma. Heren 1 speelt in Doetinchem tegen Orion en Dames 1 in Sportcentrum Galgenwaard tegen vv Utrecht. Donderdagavond spelen Heren 3 en Heren 5 in De Lunet tegen KO Trivolley en Dames 4 in Utrecht tegen Switch. Meisjes B1 hoopt in de PDK Arena haar ongeslagen status vast te houden tegen Vives. Vives is ook de tegenstander van Jongens A1, zij spelen om 10.30 uur in de IJsselhal in IJsselstein.

Genoeg redenen om ergens in de zaal te gaan kijken. Ook komend weekend wordt er weer gerekend op de aangestelde scheidsrechters. Klik hier voor welke teams er scheidsrechters moeten leveren.

Wedstrijdverslag PDK Huizen D1 – Dros Alterno D2

Geplaatst in competitie, dames1, heren1, jeugd, vereniging.