Wordt u ook Sponsor?

Sponsor worden

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen, kortweg VVH, is een bloeiende vereniging aan de boorden van het Gooimeer. Al ruim 70 jaar is VVH één van de meest aansprekende volleybalclubs in Gooi- en Omstreken. Bijna 400 leden beoefenen op verschillende niveaus de volleybalsport. VVH is een (financieel) gezonde vereniging, waarbij prestaties en ontspanning hand in hand gaan.  

Ambitieuze plannen

Hoewel VVH een financieel gezonde vereniging is, wordt het voor ons als amateurclub toch steeds moeilijker om ambitieuze plannen financieel goed te onderbouwen. Door stijgende exploitatiekosten, de steeds verdergaande privatisering en het verlagen van de subsidies, worden sportverenigingen gedwongen te zoeken naar externe geldschieters. VVH heeft de policy haar begroting niet sluitend te maken met de inkomsten uit clubsponsoring. Deze inkomsten dienen louter als extra´s, om de club op een hoger peil te brengen dan wel in de uitvoering zich van andere (volleybal) verenigingen te onderscheiden.  

Wat wordt er onder andere met de inkomsten uit sponsoring gedaan?
  • Betaalde trainers voor elke groep, ongeacht het niveau of afdeling;
  • Betaalde Hoofd Opleidingen, de rode draad van VVH;
  • Aanschaf van materialen zoals volleyballen, netten en tribunes;
  • Evenementen voor de jeugd.

Daarnaast wordt uiteraard de overeengekomen sponsoruiting gerealiseerd zoals reclameborden, trainingspakken en sporttassen.  

Wij zijn van mening dat alleen continuïteit, in de vorm van een meerjarige overeenkomst, kan zorgdragen voor een goede samenwerking tussen sponsor en VVH. Op deze manier kan ons bestuur werken met beleidsplannen, om daarmee tegelijkertijd het sponsorbeleid van zowel de vereniging als de sponsor optimale mogelijkheden te geven zich te ontwikkelen.  

Mogelijkheden

Er zijn bij Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen vele sponsormogelijkheden. Ook voor uw bedrijf heeft VVH een sponsormogelijkheid die bij u past. VVH heeft de volgende mogelijkheden:  

  • Hoofdsponsor – Sporttassponsors
  • Stersponsors – Reclamebordsponsors
  • Doelgroep sponsors – Websitesponsors
  • Trainingspaksponsors 
  • Club van 500
Wat biedt VVH u?

Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 speelt in de Eredivisie, het hoogste niveau in Nederland.  Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 is actief in de 2e Divisie. Beide teams trekken veel publiek met de thuiswedstrijden en krijgen regionale aandacht. Door uw naam onze club te verbinden vergroot u uw naamsbekendheid in de regio en uw naam wordt geassocieerd met een professionele en gezellige club! Daarnaast organiseert onze club voor haar sponsors jaarlijks het Prima Donna Kaas Bedrijventoernooi waar u natuurlijk als eerste een uitnodiging ontvangt. 

U wordt via onze website en uitnodigingen voor de thuiswedstrijden van Prima Donna Huizen op de hoogte gehouden van onze prestaties en activiteiten. Klik hier voor een overzicht van de sponsors die u al voor gingen. Zoals aangeven zijn er vele mogelijkheden om ons als club te ondersteunen. Wij zouden het dan ook erg leuk vinden u als sponsor te mogen begroeten. Graag laten wij u meedelen in het groeiende succes van Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen.

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen is in beweging en dat zal de Gemeente Huizen en de rest van het Gooi- en Eemland nog merken ook. Maar sponsoring is mensenwerk. Wij staan dan ook altijd open voor suggesties of ideeën op het gebied van clubsponsoring die niet in de huidige sponsormogelijkheden staan vermeld. Waar nodig kunnen wij maatwerk verrichten, een combinatie van de verschillende sponsormogelijkheden is uiteraard ook mogelijk.  

Geïnteresseerd?

Wij sturen u graag onze brochure toe of maken een afspraak met u om de verschillende mogelijkheden en ideeën en de bijhorende bedragen nader toe te lichten. Hiervoor kunt u contact opnemen met: André van Tol: 06-45062111