Mix recreanten

Heren en Dames spelen op woensdagavond gemengd en wel van 21.00 tot 22.30 uur. De totale mixgroep bestaat ongeveer uit 20 leden variërend in leeftijd van 20 tot 60 jaar. De groep wordt getraind door twee deskundige trainers die onder meer de basistechniek en samenspel behandelen waarna als afsluiting er een partijtje onderling wordt gespeeld. Twee keer per jaar doen we een onderling toernooi, wat altijd druk wordt bezocht, en waar na de finale aan de bar verder wordt gespeeld. Na de training is er in de bar nog een gezellig samenzijn, wat voor iedereen is aan te bevelen.

Gretha Palma

De fanatieke spelers kunnen ook meedoen aan de recreantencompetitie. Op dit moment is er een team. De speelavond is altijd op vrijdag en ongeveer een keer per maand. Plaats van handeling is Kortenhoef of Almere. Het is actief maar vooral gezellig bezig zijn met elkaar, met natuurlijk niet de verplichting om iedere vrijdag of zaterdag een wedstrijd te spelen.

Dus lijkt het u wat, dan bent u altijd woensdagavond welkom om een keer gratis mee te trainen.Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Meer weten?

 Neem dan contact op met het secretariaat.