De resultaten van het afgelopen weekend: Meisjes B1 is niet te stuiten, opnieuw overwinning Heren 1

Dit weekend zijn er veel competitiewedstrijden door onze teams afgewerkt. Een team dat elke week maar blijft winnen is Meisjes B1. Ook nu werd er in de PDK Arena weer een 4-0 overwinning geboekt, Vives was daarvan het slachtoffer. Meisjes B1 staat nu al 10 punten voor op de nummer 2. Ga zo door dames! Ook Heren 1 won zijn wedstrijd, in Doetinchem werd Orion met 1-3 verslagen. De concurrentie was zo vriendelijk om (ook) punten te verspelen zodat Heren 1 fier bovenaan staat met 4 gespeeld 18 punten. Olhaco en Sudosa-Desto zijn de achtervolgers met 4-14.

Dames 1 verloor helaas ook haar 4e wedstrijd. In Utrecht verloor de ploeg van coach Ali met 3-0 van de plaatselijke VV (zie onderstaand wedstrijdverslag). Dames 1 staat op de voorlaatste plaats met 4 gespeeld 1 punt. Laatste staat Donitas met 3 gespeeld 0 punten. Komend weekend ontvangt Dames 1 Donitas in de PDK Arena.

Bij de jeugdteams boekte Jongens A1 een mooie 4-0 overwinning en pakte daarmee de 1e plaats in de najaarscompetitie. Ook Meisjes C1 staat op de 1e plaats na de overwinning op Forza Hoogland. Ook Meisjes A1 won van Forza Hoogland (1-3) en kruipt daarmee naar de 2e plaats op de ranglijst.

Wedstrijdverslag VV Utrecht D1 – PDK Huizen D1

Geplaatst in competitie, dames1, heren1, vereniging.