Nieuws Heren 1

Vanaf 5 november:
Entree geld bij wedstrijden van Prima Donna Kaas Huizen Heren 1

De eerste thuiswedstrijden van ons Heren 1 team zijn inmiddels gespeeld en in wat voor entourage is dit geweest. Een bomvolle sporthal De Wolfskamer heeft er mede voor gezorgd dat er drie prachtige wedstrijden zijn gespeeld, zelfs de verschillende volleybalwebsites waren enthousiast over de sfeer die er in Sporthal De Wolfskamer hing.

Als deelnemende vereniging aan de Eredivisie dienen wij aan veel licentie-eisen te voldoen. Eén daarvan is het werken met entreekaartjes. Als debuterende vereniging hebben de eerste wedstrijden dit achterwege gelaten, maar met ingang van aanstaande zaterdag 5 november gaan wij dit alsnog invoeren. Met de entreegelden worden de Eredivisie-teams ondersteunt en maken we het met z’n allen (mede) mogelijk om Eredivisie volleybal te beleven.

Op de Nevobo site (www.volleybal.nl) en de Nevobo app staan de tickets inmiddels online. Ook kan er gebruik worden gemaakt van onderstaande link:
https://store.ticketing.cm.com/primadonnakaashuizen-22-23/step/514040df-1c9e-4f2a-bfa4-ff3a01095fb6

Er kan per wedstrijd een ticket worden gekocht of een seizoenkaart.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen jeugd (jonger dan 18 jaar) en senioren (ouder dan 17 jaar).
De toegangsprijzen zijn:
Seizoenkaart ≥ 18 € 20,00
Seizoenkaart < 18 € 10,00
los kaartje     ≥ 18 €  5,00
los kaartje     < 18 €  2,50

Wij hopen natuurlijk dat jullie in grote getale de wedstrijden van Heren 1 blijven bezoeken.

Wedstrijd Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 live te volgen

De mooiste wedstrijden beleef je als supporter wanneer je er live in de sporthal bij bent. Maar er zijn tal van redenen te bedenken waarom je niet in de zaal aanwezig kunt zijn.
Geen nood want de wedstrijden in de Eredivisie, dus ook die van Prima Donna Kaas Huizen Heren 1, zijn online live te bekijken.
Klik op onderstaande link, en kies voor de wedstrijd van Prima Donna Kaas Huizen. Als de wedstrijd al is begonnen dan moet je even dan beneden scrollen.
Voor het live kunnen bekijken, heb je wel een Mijn Volleybal-account nodig. Deze is gratis, zowel voor leden als niet leden, aan te maken op de livestream-webpagina.

Link voor de live stream van de wedstrijden van Prima Donna Kaas Huizen