Nieuws Heren 1

Opening volleybalseizoen 2023-2024

De start van de competitie Eredivisie 2023-2024 nadert met rasse schreden. Op zaterdag 7 oktober 2023 presenteert Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen in Sporthal De Wolfskamer met trots zijn Heren 1 selectie voor het komende seizoen. En dat allemaal rond de oefenwedstrijd tegen Simplex SSS uit Barneveld, dat eveneens in de Eredivisie uitkomt en toevalliger ook de eerste tegenstander op zaterdag 21 oktober aanstaande wordt. Iedereen is van harte welkom om dit mee te komen maken. De toegang is gratis. Dus wij hopen dat Sporthal De Wolfskamer weer net als afgelopen jaar bomvol zit. Jij komt toch ook kijken! De introducties en wedstrijd starten om 20.00 uur.


Entreegelden bij wedstrijden van Prima Donna Kaas Huizen Heren 1

Vorig jaar kwam ons Heren 1 team voor het eerst uit in de Eredivisie. Een bomvolle sporthal De Wolfskamer heeft er mede voor gezorgd dat er prachtige wedstrijden zijn gespeeld, zelfs de verschillende volleybalwebsites waren enthousiast over de sfeer die er in Sporthal De Wolfskamer hing.

Als deelnemende vereniging aan de Eredivisie dienen wij aan veel licentie-eisen te voldoen. Net als vorig jaar is er één daarvan, het werken met entreekaartjes. Met de entreegelden worden de Eredivisie-teams ondersteunt en maken we het met z’n allen (mede) mogelijk om Eredivisie volleybal te beleven.

Op de Nevobo site (www.volleybal.nl) en de Nevobo app staan de tickets inmiddels online. Ook kan er gebruik worden gemaakt van onderstaande link:
Tickets Prima Donna Kaas Huizen Heren 1

Er kan per wedstrijd een ticket worden gekocht of een seizoenkaart.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen jeugd (jonger dan 18 jaar) en senioren (ouder dan 17 jaar).
De toegangsprijzen zijn:
Seizoenkaart ≥ 18 € 30,00
Seizoenkaart < 18 € 17,50
los kaartje     ≥ 18 €  7,50
los kaartje     < 18 €  4,00

Wij hopen natuurlijk dat jullie in grote getale de wedstrijden van Heren 1 blijven bezoeken.

 

Wedstrijden Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 live te volgen

De mooiste wedstrijden beleef je als supporter wanneer je er live in de sporthal bij bent. Maar er zijn tal van redenen te bedenken waarom je niet in de zaal aanwezig kunt zijn.
Geen nood want de wedstrijden in de Eredivisie, dus ook die van Prima Donna Kaas Huizen Heren 1, zijn online live te bekijken.
Klik op onderstaande link, en kies voor de wedstrijd van Prima Donna Kaas Huizen. Als de wedstrijd al is begonnen dan moet je even dan beneden scrollen.
Voor het live kunnen bekijken, heb je wel een Mijn Volleybal-account nodig. Deze is gratis, zowel voor leden als niet leden, aan te maken op de livestream-webpagina.

Link voor de live stream van de wedstrijden van Prima Donna Kaas Huizen