Trainingen

Onderstaand staat het trainingsschema vermeld zoals momenteel van kracht is. Eind oktober vervallen de avondtrainingen in Sporthal De Wolfskamer en zullen de teams in andere accommodaties worden ondergebracht. De desbetreffende teams zullen hier uiteraard over worden geïnformeerd.

9-10-2023 Trainingsschema 2023-2024

In de periode 25 december tot zondag 7 januari is het reguliere trainingsschema niet van kracht. In deze periode zal er een ander schema van kracht zijn, voor onder andere de NOJK voorbereidingen. De desbetreffende teams worden via de trainer geïnformeerd.  Voor vragen kan er contact op worden genomen met de TC.

Wil je als trainer een declaratie indienen dan kun je dat met Trainers Declaratieformulier Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen, stuur het naar tc@primadonnakaashuizen.nl die het dan controleert en doorstuurt naar de penningmeester.

Voor andere kosten die je maakt voor de vereniging gebruik je dit formulier : Kostendeclaratieformulier Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen  dit formulier stuur je naar de penningmeester@primadonnakaashuizen.nl deze controleert of de uitgaven eerder overeen zijn gekomen met het bestuur en zal dan tot uitbetaling overgaan.