Onze toekomst

Onze toekomst!

Jeugdige volleyballers zijn bij vv Prima Donna Kaas Huizen meer dan welkom!

Zij vormen voor vv Prima Donna Kaas Huizen (VVH) dè toe­komst. Bij VVH wordt er een actief jeugd­beleid gevoerd. Daarin wordt gestreefd naar inten­sieve begeleiding en door­stroming van jeugd­le­den naar de hogere wedstrijdteams. Hierbij is zowel aandacht voor een prestatiegerichte opleiding in de selectieteams, als voor het beoefenen van een gezellige teamsport. De jeugd van nu vormt de latere basis van de vereniging. Daarom krijgt de volleybaljeugd krijgt bij VVH veel aan­dacht in de vorm van allerlei activitei­ten die het spelple­zier verhogen. Bij­voor­beeld ‘open trainin­gen’, waar de jeugd met onze vereniging kan ken­nisma­ken; vrienden en vriendinnen zijn daarbij van harte welkom. Maar ook toernooien waar het wedstrijd­element centraal staat. Jon­gens en meisjes die willen volleyballen komen dus naar vv Prima Donna Kaas Huizen! Klik hier voor de kosten van het lidmaatschap of schrijf je in met het inschrijfformulier.

Trainingen
Informatie over trainingen vind je onder ‘trainingen‘. De teamindelingen voor het seizoen vind je onder de teampagina’s.

Jeugdraad
De Jeugdcommissie is een groep enthousiaste vrijwilligers die ondersteuning biedt aan de jeugdafdeling van VVH. De belangrijkste taken van de Jeugdcommissie zijn o.a. het organiseren van activiteiten voor de jeugd en het verzorgen van een goede communicatie richting de jeugdleden en hun ouders. Daarnaast vormen de leden van de jeugdcommissie een aanspreekpunt voor alle zaken die spelen rondom de jeugdafdeling. Mocht je het leuk vinden om een actieve bijdrage te leveren aan de jeugdafdeling van VVH, neem dan contact op met de jeugdcommissie. De gegevens vind je onder het kopje organisatie.

Mini’s
Onder de jongste leeftijdscategorie binnen de vereniging vinden we de mini’s. Kinderen van 6 t/m 11 jaar trainen onder de enthousiaste leiding van meerdere trainers 1 uur in de week met een grote groep. Op verschillende velden wordt op alle niveaus van het circulatievolleybal getraind. Circulatievolleybal is een oefenvorm die kleine kinderen de mogelijkheid geeft om in een stappenplan van meerdere niveaus het volleyballen te leren. Wat begint met gooien en vangen in niveau 1, eindigt met in drieën spelen op niveau 6. Naast de trainingen zijn er ook meerdere toernooidagen waar de kinderen wedstrijden op hun eigen niveau kunnen spelen. Het grote aantal activiteiten dat naast het volleybal door de jeugdraadcommissie wordt georganiseerd zorgt ervoor dat de mini’s veel plezier beleven bij vv Prima Donna Kaas Huizen. Kijk hier voor meer informatie over deze leuke groep kids.

Ontwikkeling en doorstroming

VVH schenkt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en de doorstroming van jeugdspelers. Klik op onderstaand document voor de visie van VVH op het onderwerp ontwikkeling en doorstroming: Uitgangspunten ontwikkeling en doorstroming jeugd PDK.