Declaratie

Declaratie gemaakte uren

Voor het declareren van de gemaakte uren, gebruik je het Trainers Declaratieformulier Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen.

 

Deze stuur je volledig ingevuld naar de penningmeester op penningmeester@primadonnakaashuizen.nl. De penningmeester stuurt voor beoordeling jouw declaratie naar de TC. Na akkoord van de TC wordt jouw declaratie uitbetaald.

 

Let op dat je declaratie over een heel kalenderjaar niet hoger is dan de vrijwilligersvergoeding. Bedragen boven deze vergoeding worden niet uitbetaald

 

Vanwege inzicht in uren die worden gemaakt, verstuur je voor 15 januari je declaratie over de 1e seizoenshelft en voor 31 mei je declaratie over de 2e seizoenshelft. Verstuur je na deze datum je declaratie, dan wordt je declaratie niet uitbetaald.

 

Declaratie gemaakte kosten

Voor het declareren van kosten die je hebt gemaakt voor de vereniging, gebruik je het Kostendeclaratieformulier Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen .

 

Deze stuur je volledig ingevuld met alle bonnen van de gemaakte kosten naar de penningmeester op penningmeester@primadonnakaashuizen.nl. Je kosten worden beoordeeld of deze overeenkomen met afspraken die zijn gemaakt met het bestuur. Na akkoord wordt jouw declaratie uitbetaald.

 

 

Met sportieve groet,

Ad Vos
Penningmeester