Trainerswisseling bij Prima Donna Kaas Huizen

Na 9 fantastische jaren van intensieve samenwerking hebben Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen en Elroy Bezemer besloten uit elkaar te gaan. Onder de bezielende leiding van Elroy Bezemer heeft Prima Donna Kaas Huizen bij de dames een transformatie achter de rug van regionale volleybalvereniging naar een stabiel Topdivisie vereniging en daar heeft Elroy Bezemer een belangrijke bijdrage aan geleverd. De besturen van de vereniging en stichting spreken hun dank uit voor alles wat Elroy Bezemer heeft betekend en wensen hem het allerbeste met het vervolg van zijn trainerscarrière. Voor beide partijen is het tijd voor een volgende stap.

De Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal is verheugd te kunnen mededelen dat zij Ali Moghaddasian voor de komende 2 jaar heeft vast weten te leggen als trainer coach voor Prima Donna Kaas Dames 1.
Ali Moghaddasian is natuurlijk een zeer bekende naam in de volleybalwereld. De ervaren trainer/coach was onder andere actief in de Eredivisie, in Soest bij Sovoco en in Apeldoorn bij Alterno. Bij laatstgenoemde volleybalclub speelde het door Ali Moghaddasian getrainde team ook Europees volleybal. De volleybalvisie van Ali Moghaddasian past volledig bij de ambitie van Prima Donna Kaas Huizen en de besturen van vereniging en stichting kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar de samenwerking.
(foto Rudy van ’t Rood / Alterno)

Geplaatst in dames1.