De eerste kampioenen van Prima Donna Kaas Huizen !!!

Dit weekend mochten wij de eerste kampioenen noteren bij Prima Donna Kaas Huizen. Vrijdagavond werd Heren 5 kampioen en zaterdag was het de beurt aan Jongens C2/Jongens C3.

De eerste kampioen was dus Heren 5. In een dampende Prima Donna Kaas Arena in Huizen versloeg Heren 5 tegenstander Almere Buiten overtuigend met 4-0. De concurrentie was zo vriendelijk om punten te laten liggen, zodat Heren 5 de glazen kon heffen op het behaalde kampioenschap. Het was nog lang onrustig in de kantine van de Prima Donna Kaas Arena. De bloemen en kampioensschaal volgen nog. Wat in het vat zit ….. Heren en 1 dame: van harte gefeliciteerd !

Zaterdag 7 april kon de vlag opnieuw uit voor een kampioensploeg. Dit keer een hele speciale: de Jongens C2/C3 selectie. Beide ploegen waren in de voorjaarscompetitie in dezelfde poule ingedeeld en stonden voor dit weekend op de 1e en 2e plaats. Zowel de JC2 als de JC3 bestaat uit 6 speelsters waarvan er ook nog een aantal spelers zijn die bij de JC1 actief zijn. Er werd dan ook veelvuldig bij elkaar ingevallen. Voor de technische staf dan ook een reden om beide teams kampioen te laten worden, het was immers een gemeenschappelijke prestatie.

Uitgerekend de kampioenswedstrijd was een wedstrijd tussen Jongens C2 en Jongens C3. En de teams schotelden de massaal toegestroomde supporters een fantastische wedstrijd voor. Wat zijn deze twaalf jongens in één seizoen beter geworden! Er werd zoveel mogelijk netjes in drie keer gespeeld en waren mooie services en smashes gezien. Dat de uitslag 4-0 voor Jongens C2 was doet eigenlijk niet terzake, de verschillen waren in ieder geval klein. Na afloop werden de teams in de bloemen en medailles gezet en de twee aanvoerders mochten gezamenlijk de kampioensschaal in ontvangst nemen. In de kantine werden de kampioenen getrakteerd op limonade en taart. Het was dus een gezellig feestje.

Jongens C2/Jongens C3 bestaan uit de volgende spelers: Job Veerman, Davey Dassen, Robert van Rooijen, Benjamin Koch, Max Maasdam, Timo Mulder, Daan Barneveld, Kristan Otten, Lucas Wijnja, Cas Veerman, Tian Crucq en Nick van Gulijk. Jongens C2 wordt gecoacht door Marco Barneveld en Jongens C3 door Robert Veerman. De groep wordt op maandag getraind door Albert Cristina en André van Tol en op woensdag door André van Tol, Hans de Zwart en Thom van Olphen.

Geplaatst in jeugd.