Laatste wedstrijd Martin Grotenhuis in Heren 1

Aanstaande zaterdag gaat één van onze boegbeelden van onze vereniging zijn laatste wedstrijd voor Heren 1 spelen. Martin Grotenhuis neemt na meer dan 15 jaar onafgebroken in het eerste te hebben gespeeld, afscheid van de hoofdmacht. De redactie heeft lopen speuren in het toch wel inmiddels grote arsenaal aan foto’s en komt daarin Martin voor het eerst op de foto’s tegen in het seizoen 2002-2003, een uitwedstrijd tegen AVV Keistad. In al die jaren heeft Martin veel coaches en nog veel meer medespelers voorbij zien komen. Martin was een beetje de Arjan Robben van PDK Huizen. Door blessures heeft hij helaas veel wedstrijden gemist.

Zaterdag om 15.00 uur haalt Martin nog één keer alles uit de kast in Prima Donna Kaas Huizen Heren 1. Tegenstander is USV Protos Heren 1. Protos is al een aantal weken geleden met grote overmacht kampioen geworden, dus dit beloofd een leuke wedstrijd te worden.

Zo’n icoon als Martin verdient natuurlijk een groots afscheid. Wij roepen dan ook iedereen op om zaterdag naar de Prima Donna Kaas Arena te komen om Martin tijdens zijn laatste Heren 1 wedstrijd te komen aanmoedigen !!!

Geplaatst in heren1.