Dames recreanten


Laten wij ons even voorstellen: de dames recreanten van Volleybalvereniging Huizen.

Wij zijn een gezellige en fanatieke groep dames, die graag een potje volleyballen.
De dames recreanten trainen op de woensdagavond in Sporthal de Meent. De trainingstijd is van 19.30 uur tot 21.00 uur. De leeftijd ligt zo tussen de 25 en de 60 jaar.  

Gretha Palma

Onze trainer is Gretha Palma. Zij begrijpt dat we niet meer de jongsten zijn maar nog wel fanatiek en verzint steeds nieuwe oefeningen, ook de buik- en armspieren worden niet vergeten, waardoor we natuurlijk steeds een beetje beter worden. (op de foto staat de vorige trainer, Gretha zie inzet)

Naast het sportieve heeft het team ook veel aandacht en belangstelling voor elkaar. Zo heeft het team een lief en leed pot en wordt elk seizoen afgesloten met een gezellig avondje uit. Zo’n avondje wordt altijd gecombineerd met iets sportiefs.

Ben jij enthousiast geworden om bij ons te komen volleyballen, dan ben je welkom op een trainingsavond om je eens te oriënteren en te bekijken of het niveau en de sfeer in de groep wat voor jou is. In overleg met de trainer en mogelijk na het bijwonen van een aantal trainingsavonden besluit je vervolgens of deze groep bij jou past!

 

Dames Recreanten