G-volleybal

Aangepast volleyballen in de G-groep, gewoon gezellig bewegen!

Eens in de vier weken wordt er op de maandagavond training gegeven voor mensen met een beperking. Deze leden komen van de Mozartgroep aan de overkant van de Prima Donna Arena. Onder de leiding van Peter met zijn hulpjes Sanne en Stefan krijgen ze hier de fijne kneepjes van het volleybal bij gebracht. Warmlopen, bovenhands, onderhands, aanval en serveeroefeningen …, kortom, we doen alles wat in reguliere volleybaltrainingen gebruikelijk is.

Uiteraard sluiten de trainingen aan op dat wat de deelnemers kunnen en aankunnen, maar sinds de start in 2012 zit daar duidelijk vooruitgang in! Het allerleukste is dat de volleyballers en trainers er groot plezier in hebben. Moe, maar voldaan en weer vol verhalen keren onze bijzondere leden aan het eind van de training weer terug naar hun eigen appartementjes. Weten jullie nog mensen die passen binnen de doelgroep en zich op maandagavond vervelen? Meld ze aan er is absoluut plek voor meer mensen!

De groeten van : Vincent, Madeleine, Sofie, Luca, Lineke, Anne, Michelle, Mandy, Pim, Timo en Peter, Sanne en Stefan.

Wil je ook komen kijken of meer informatie, neem contact op met:

Peter Dikhoff
Trainer G-groep
Aangepast sporten
06-14427405
peter.dikhoff@primadonnakaashuizen.nl

Ook doen we regelmatig mee aan landelijke evenementen: hier een foto van de clinic van Edwin Benne op de heldendag op 4 juli 2021.

heldendag met Edwin Benne