Bedrijventoernooi 2024 weer geslaagd

Op vrijdag 31 mei barste de strijd weer los. Maar liefst 16 teams streden voor de twee felbegeerde bekers. De Leggero League (de beginnerspoule) bestond dit jaar uit 10 teams, de Maturo League (de ervaren poule) uit 6 teams. Door de grote hoeveelheid aanmeldingen startten we dit jaar een uurtje eerder en is de Leggero League onderverdeeld in een groepsfase (Poule A en Poule B), playoffs en een finale.

In de Leggero League hadden De Ploppers (Teeuwissen) en Van der Sterre 5 na de groepsfase helaas te weinig punten om door te gaan naar de playoffs. In de kwartfinales was het vooral spannend tussen Van der Sterre 3 en SAS, maar trok uiteindelijk SAS aan het kortste eind (20-19). Ook Van der Sterre 2, De Afvalhelden (Teeuwissen) en Lentink verloren de kwartfinales, waardoor ze – tot vreugde van sommige spelers – mochten douchen en zich naar de bar mochten verplaatsen. In de halve finales waren Van der Sterre 1 en MTC Huizen te sterk voor hun tegenstanders, waardoor deze twee teams uiteindelijk de finale speelden. Met een overtuigende winst won Van der Sterre 1 het van MTC Huizen en gingen zij er met de Leggero League beker vandoor.

Ook in de Maturo League was het een spannende avond. De groepsfase leverde ZIG 1 en ZIG 2 helaas te weinig punten op, waardoor HaRo, AKB, ZIG 3 en het Erfgooiers College de playoffs speelden. De wedstrijd tussen ZIG 3 en het Erfgooiers College werd nog spannend, uiteindelijk won het Erfgooiers College met 14-12 waardoor zij zichzelf een plek in de finale verzekerden. Tussen AKB (team manager Arno) en HaRo (team barman Hans) was het lange tijd spannend. Uiteindelijk won AKB de wedstrijd met een overtuigende 20-11. De finale tussen AKB en het Erfgooiers College was uitermate spannend. Tot aan de laatste minuten ging de stand gelijk op. Uiteindelijk won AKB de wedstrijd met 23-21 en mochten zij ’s avonds de beker in ontvangst nemen.

Tevreden blikt de organisatie terug op het bedrijventoernooi editie 2024. We hopen dat iedereen genoten heeft van de wedstrijden, de broodjes warm vlees (met dank aan de slager en Bakkerij Kruijmer!), de drankjes en de gezelligheid. Hieronder een aantal mooie plaatjes van de avond. Met dank aan fotograaf Costi Szilard die zijn vrijdagavond opofferde om ieders fanatieke spel vast te leggen (thank you Costi!). Zien we jullie volgend jaar weer?

namens de organisatie

Susan

Geplaatst in sponsoren, vereniging.