Ouder Kind Toernooi een groot succes !

Het ouder kind toernooi is terug van weggeweest en hoe! Afgelopen zaterdag 30 maart streden de mini`s, samen met hun familieleden, om de wisselbeker in de eigen Prima Donna Kaas Arena. Voor wie niet weet wat dit toernooi inhoudt: een mini vormt een koppel met een familielid, van vader, moeder en broer, tot oom en opa. Twee van deze koppels spelen met elkaar tegen twee andere koppels. In totaal kon elke mini 6 wedstrijden spelen,waarbij ze steeds met een ander koppel in het veld kwamen te staan.

Een groot deel van de mini`s had zich opgegeven en ze waren er allemaal: Alisa, Chiara, Dasha, Dora, Eline, Elske, Floris, Giada, Isabelle, Jinthe, Joël, Julian, Max, Michael, Nina, Quinten, Tess en Veerle lieten zien dat ze allemaal die wisselbeker wilden winnen. Er werd serieus en fanatiek gespeeld. Het niveau lag hoog, want de mini`s hebben onder deskundige leiding van Michiel Koster, het afgelopen jaar een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Dat dit een aanzuigende werking heeft is wel duidelijk, want het aantal mini`s is dit jaar meer dan verdubbeld.

De mini`s hadden allemaal een familielid meegenomen die ook een aardig balletje kon spelen en het was dan ook genieten aan de kant. De familie was even fanatiek als de mini, maar het plezier stond voorop. Het was dan ook gezellig en ontspannen, waarbij er in de pauze nog iets speciaals op het programma stond.

 

Dames 1 was met een aantal van hen aanwezig om samen met de mini`s “King of the Court” te spelen. Een goed idee, want de mini`s namen nauwelijks de tijd om te eten en te drinken en al helemaal niet om te rusten, want volleyballen is natuurlijk veel leuker. En als je dat dan samen met dames 1 mag doen, dan is dan natuurlijk iets om nooit te vergeten. Na een spannende strijd bleken 4  teams wat puntenaantal betreft er bovenuit te steken. Deze teams speelden tot slot nog hetzelfde spelletje “King of the Court’ om uit te maken wie de uiteindelijke winnaar zou worden. Dit bleek Michael te zijn, die met een erg sterk familielid naar het toernooi was gekomen, namelijk zijn broer. Michael zijn naam zal in de wisselbeker worden gegraveerd.

Bij de prijsuitreiking in de kantine waren er medailles voor alle mini`s, want het waren allemaal kanjers. Maar ja, er kunnen maar 3 de beste zijn en daarom werd er een 3e , 2e en 1e prijsmedaille uitgedeeld, samen met een toepasselijke chocolade Paashaas. Iedereen was het erover eens, dit is voor herhaling vatbaar, mede dankzij Michiel Koster (coördinator mini`s), Hans en Karin Roest (barbezetting) en Carla Borgonjen en Jeanette Streekstra (organisatoren).

Geplaatst in mini, vereniging.