Jongens B Nederlands kampioen, Jongens C 4e plaats

Gisteren heeft Prima Donna Kaas Huizen Jongens B in Doetinchem de Nederlandse titel binnengehaald. Op het NOJK won Jongens B de finale met 2-1 van VoCASA. Jongens B bereikte de finale door in de poule te winnen van Blauw Wit en gelijk te spelen tegen VoCASA en Dynamo Apeldoorn. Jongens B ging daardoor als nr 2 naar de kruisfinales. Daarin rekende Jongens B af met Spaarnestad met 2-1. In de finale won Vocasa de 1e set met 20-25 en toen sloeg Jongens B toe. Met 25-20 en 15-13 werd de titel binnengehaald. Coach Jesse Zegeling, assistent-coach Martijn en de gehele ploeg: van harte gefeliciteerd met dit geweldige succes!

Jongens C greep in Deventer naast het podium en eindigde als 4e. In de poule versloeg Jongens C EVV uit Elburg met 2-0, speelde het gelijk tegen Sliedrecht Sport en won het van Inter Rijswijk. Jongens C won daarmee de poule en moest het tegen de uiteindelijke kampioen Aetos in de kruisfinale spelen. Jongens C won de 1e set met 25-10, verloor de 2e met 14-25 en verloor de 3e set in een thriller met 13-15. De pijp was daarmee leeg bij Jongens C. De strijd om de 3e plaats tegen Sliedrecht Sport ging helaas met 1-2 verloren. Jongens C en de coaches André, Robert en Hans, gefeliciteerd, als 4e van Nederland eindigen is uiteindelijk toch ook een mooi resultaat.

Door deze mooie prestaties mocht Prima Donna Kaas Huizen ook de beker voor de best presterende jongens club (A, A+, B en C) in ontvangst nemen. Een prachtige beloning voor onze (jongens) opleiding!
Beide teams werden overigens in mooie finale-dag shirts gestoken, gesponsord door Prima Donna Kaas en Langterm Risicobeheer.

Geplaatst in jeugd, kampioenen, vereniging.