Kampioenen, Kampioenen

Nu het competitieseizoen 2023-2024 haar einde nadert, vallen er weer de nodige kampioensteams te noteren. Dit weekend konden er maar liefst drie teams gehuldigd worden: Dames 2, Meisjes A1 en Jongens A1. Jongens A1 mocht in zijn kampioenswedstrijd spelen tegen de nummer 2 Utrecht JA2. Dat zijn natuurlijk de mooiste wedstrijden om kampioen te worden. Jongens A1 had aan 2 sets nodig om de titel binnen te halen. Aan die opdracht voldeed Jongens A1 prima. Het won met 3-1 en daarmee kon Jongens A1 onder leiding van Jesse Zegeling de medailles, kampioensschaal en kampioenstaart in ontvangst nemen.

Ook Meisjes A1 speelde haar kampioenswedstrijd tegen vv Utrecht. Met ruime setstanden werd vv Utrecht met 4-0 verslagen en kon ook Meisjes A1 de medailles omgehangen worden en mocht de aanvoerster de schaal in ontvangst nemen. In de kantine was ook de kampioenstaart geen partij voor de meiden. Deze ging schoon op!

Dames 2 had zo’n beetje de hele competitie bovenaan gestaan dus het was geen verrassing dat Dames 2 kampioen is geworden. Door de regeltjes van de bond kon het team niet hoger ingedeeld worden. Het team kijkt er dan ook naar uit om volgend jaar op hoger niveau uit te komen. In de kampioenswedstrijd werd Voleem D1 met 4-0 verslagen en kon de kampioensschaal in ontvangst worden genomen. Een mooie prestatie dames!

Geplaatst in competitie, kampioenen, vereniging.