Kampioenenbal bij Prima Donna Kaas Huizen

De bloemist heeft afgelopen weekend goede zaken gedaan in Huizen. Maar liefst drie teams werden er in de bloemen, medailles en schalen gezet. Het feest begon vrijdagavond met het kampioenschap van Jongens B3. Voor de 6e keer op rij werden deze mannen kampioen. Een ongekend succes. In het laatste duel werd het team-buiten-mededinging van Gemini S keurig op 2-2 gehouden en konden alle bijhorende kampioensverschijnselen in ontvangst worden genomen. Leuk om hierbij te vermelden is dat coach Max Wattimena niet alleen alle 6 de keren de coach was van dit kampioenenteam, maar ook dat Max voor de 20e keer kampioen werd als coach bij de club uit Huizen, in zijn 28 jarige trainerscarrière. Dat kunnen niet veel personen binnen PDK Huizen na zeggen!

 

 

 

 

 

 

 

Het feest ging er na gewoon door want toen kwam Heren 5 binnen de lijnen. Het team was al kampioen maar vrijdag werd de officiële kampioenswedstrijd afgewerkt. Tegenstander Sovoco stribbelde nog een beetje tegen maar Heren 5 won uiteindelijk ‘gewoon’ met 3-1. Bij het ontbreken van medailles van de Nevobo had het team maar zelf de medailles geregeld. Dat scheelde de uitreiker een bezoek aan de sportschool want het gewicht van de medailles was enorm. Het zou nog lang onrustig blijven in de Prima Donna Kaas Arena.

 

Op zaterdag was het de beurt aan Meisjes C1. De ploeg had drie setjes nodig tegen tegenstander Switch uit Hooglanderveen. De eerste twee sets werden snel gewonnen maar toen kwam de beruchte 3 set. Switch merkte dat de zenuwen begonnen toe te slaan en coach Henk Rempe moest alles uit de kast halen om zijn meiden de goede kant op te loodsen. Henk kan dat als geen ander en uiteindelijk werd de set nog makkelijk gewonnen: het kampioenschap was binnen! Zoals het een goede kampioen betaamd werd ook de 4e set gewonnen en kon de schaal in ontvangst worden genomen.

Jongens C2/C3 en Jongens C1 werden al eerder kampioen. Prima Donna Kaas Huizen kan dus terug kijken op een succesvol seizoen! 

Geplaatst in kampioenen, vereniging.