Jongens C en Jongens B winnen Holland Top Toernooi

Zondag 22 april stond in het teken van de finaledag van het Holland Top Toernooi. Op dit toernooi zijn wij als enige vereniging zowel bij de meisjes als bij de jongens in de A, B en C leeftijdscategorieën vertegenwoordigd. Jongens A en Jongens B speelden in de eigen vertrouwde Prima Donna Kaas Arena, in subtropische omstandigheden. Jongens A verloor de halve finale maar herpakte zich in de strijd om de 3e en 4e plaats waardoor Jongens A op een keurige 3e plaats is geëindigd. Jongens B versloeg in de halve finale met gemak AMVJ en trof in de finale Inter Rijswijk. Het werd een spannende wedstrijd die Jongens B uiteindelijk wist te winnen en daardoor de beker in ontvangst mocht nemen.

Het Bestuur dankt de vele vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt dat de finaledag van het Holland Top Toernooi mede in Huizen is gespeeld. Barleden, scheidsrechters, Dyon, Esther, iedereen super bedankt !!!

Jongens C was de grote favoriet in Almere. Helaas moest Spaarnestad op het laatste moment afzeggen. Na hele makkelijke resterende poulewedstrijden en een onverwacht lastige halve finale, was Zovoc de tegenstander in de finale. Jongens C speelde niet in de sterkste opstelling, aanvoerder Marijn was zaterdag geblesseerd geraakt. Tegen Zovoc was al verschillende keren gespeeld dit seizoen. De eerste set liep Huizen een flinke achterstand op en die kon de ploeg net niet meer goedmaken. In de 2e en de vooral de 3e set was PDK Huizen niet meer te houden en won de ploeg dik verdiend de beker, de 3e prijs van dit seizoen.

De resultaten van Meisjes A en C is de redactie helaas niet bekend. Meisjes B knokte zich in het verre Zwaag naar een prima 3e plaats.

Geplaatst in jeugd, kampioenen, vereniging.