Afscheid Elroy Bezemer !

Komend weekend staat de laatste competitieronde op het programma dus speelt Dames 1, het vlaggenschip van Prima Donna Kaas Huizen, de laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018. Om 17.00 uur is OBEG Donitas de tegenstander in de Prima Donna Kaas Arena. Het seizoen is helaas niet verlopen zoals van tevoren was gehoopt, maar uiteindelijk is Dames 1 niet in degradatieproblemen gekomen. De ploeg zal er alles aan doen om het seizoen stijlvol te beëindigen en de Groningse ploeg met een nederlaag naar huis te sturen.

Voor de laatste keer staat zaterdag Elroy Bezemer als trainer/coach langs het veld. Na 9 jaar intensieve samenwerking scheiden de wegen en gaat Elroy zijn kunnen elders laten zien. In de 9 jaar heeft Bezemer het eerste damesteam naar de Topdivisie gebracht, het een na hoogste niveau van Nederland. Daarnaast heeft Elroy Bezemer in die 9 jaar werkelijk alles getraind wat er maar te trainen viel, tot aan de mini’s aan toe. Wie is er niet met Elroy groot geworden?
Omdat Elroy fulltime in dienst was bij de Huizer volleybalvereniging was er ook tijd om clinics te geven op vele basisscholen in Huizen. Hij bracht de kinderen in contact met de volleybalsport en bracht dit met zoveel overgave dat veel kinderen daardoor zich als lid bij Volleybalvereniging Huizen hebben aangemeld.

Volleybalvereniging Huizen is Elroy dankbaar voor zijn inzet en wenst hem veel succes in zijn verdere trainerscarrière. Het Bestuur van Volleybalvereniging Huizen roept dan ook iedereen op die de club en Elroy Bezemer een warm hart toedraagt, om zaterdagmiddag naar de Prima Donna Kaas Arena te komen en Elroy Bezemer een mooi afscheidsduel te bezorgen.

Geplaatst in dames1.