Jongens C en Jongens CMV gehuldigd op het Gemeentehuis

Het is al weer een maandje geleden dat Prima Donna Kaas Huizen Jongens C1 Nederlands kampioen werd op het NGJK, en Prima Donna Kaas Huizen Jongens CMV tweede. De Gemeente Huizen vond dit zo’n geweldige prestatie dat beide teams woensdag 4 juli waren uitgenodigd voor een mooie huldiging op het Gemeentehuis. De spelers en trainer/coaches werden ontvangen door Wethouder Roland Boom. De kampioenen en bijna kampioenen zakten heerlijk weg in de luxe stoelen en snel werden de spreekmicrofoons ontdekt die dan ook op de meest ludieke wijze werden gebruikt.

Nederlands kampioen: Jongens C

2e van Nederland: Jongens CMV

Allereerst werden de coaches Marco Barneveld en Evelyn van Rooijen en de trainer/coaches André van Tol en Hans de Zwart bedankt voor hun inspanningen en werden er een paar prachtige boeketten uitgedeeld. Daarna waren de spelers aan de beurt. De Wethouder riep beide ploegen op om vooral zo door te gaan zodat ze misschien volgend jaar weer op bezoek mochten komen als er weer een nationale titel was binnengehaald. Alle spelers kregen vervolgens een leuk cadeau. Tot slot werd sponsor Jan Kos van Prima Donna Kaas nog even bedankt voor zijn rol. Jan greep zoals verwacht meteen zijn kans en trakteerde de aanwezigen op een korte speech om ook van zijn kant alle aanwezigen te bedanken.

Wethouder Boom sloot daarna het officiële gedeelte af en kon iedereen nog even de dorst lessen. Voor de huldiging hadden beide teams nog een fotosessie afgewerkt. Op de foto met alle behaalde trofeeën. Het prachtige seizoen voor de C-jeugd van Prima Donna Kaas zit erop. Hoogste tijd om even rustig bij te komen, op naar het volgende seizoen …..

Geplaatst in jeugd.