Mini-uitje weer een groot succes !

Zaterdag 7 juli was het zover. De dag dat de mini’s veel plezier met elkaar konden hebben. De mini’s hebben afgelopen jaar hard getraind. Aan het einde van het seizoen gaan we altijd met de mini’s ergens heen en net als voorgaande jaren was dit Oud Valkeveen. Ruim 20 mini’s hadden zich weer aangemeld voor deze super leuke dag, waarbij het weer ook fantastisch was. 

Om 12.00 uur verzamelden de kinderen en begeleiders bij de hekken voor het attractiepark, waarna we lekker naar binnen gingen om een plekje uit te zoeken voor de tassen. De kinderen konden hierna heerlijk spelen in het park. Iets te drinken en te eten hoort daar natuurlijk ook bij. Halverwege de dag was er nog een extra verrassing want niets is lekkerder dan zo’n lekker koud ijsje die gesponsord werd door Vlaanderen & Van der Willik b.v . Vlaanderen & Van der Willik b.v heel erg bedankt! 

Na het lekkere ijsje gegeten te hebben konden de kinderen nog even spelen in het park. Om 17.00 uur zijn we gaan verzamelen, hebben we een groepsfoto gemaakt en konden de kinderen opgehaald worden door de ouders. 

Kortom, het was een erg geslaagde dag!! 

 

Geplaatst in mini.