Selectie Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 klaar voor het nieuwe seizoen

In de afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het selectieteam Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 te behouden, te verversen, op te pimpen, hoe je het ook allemaal mag noemen. In samenspraak met de nieuwe trainer coach Ali Moghaddasian staat er voor na de zomervakantie een uitstekend begeleidingsteam en een mooie selectie dat staat te popelen om in de Topdivisie aan de slag te gaan. In het begeleidingsteam is teammanager Mireille Bleeker gebleven, nieuwe assistent-trainer/scout is Marc Jan de Bont en de nieuwe krachttrainer/fysiotherapeut is Joeri Cornet.

Van de oudgedienden is aanvoerster Kirsten Sparnaay ook komend seizoen weer present, evenals Lisanne Scholten en Mable Hengeveld als passer-lopers, midaanvalster Lizzy Koole en spelverdeelster Yara van Keeken. Drie speelsters keren terug op het vertrouwde nest. Savanna van Gulijk (spelverdeelster) en Daniela de Hooge (midaanvalster) zijn afkomstig van Taurus. Mira Innemee (diagonaal) speelde haar hele jeugdperiode bij Huizen en komt van vv Utrecht. Eén van de echte nieuwelingen is Marleen Veldhuis, midaanvalster en is afkomstig van VC Zwolle. De 16 jarige Famke Boonstra is passer-loper en verruilt AVV Keistad voor PDK Huizen. Angelique Verheul komt van landskampioen Sliedrecht Sport en gaat de taak van libero vervullen. De laatste nieuwe speelster die de selectie van Prima Donna Kaas Huizen compleet maakt is Carla Mulli. Carla is bijna 18 jaar oud, afkomstig uit Luxemburg en speelt ook voor de Nationale damesploeg van Luxemburg. Carla is daarmee de eerste international die voor Prima Donna Kaas Huizen uitkomt.

Met dit mooie en uitgebalanceerde team gaat Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 haar uiterste best doen om bovenin de Topdivisie mee te spelen. Het team speelt haar thuiswedstrijden in de Prima Donna Kaas Arena in Huizen en de wedstrijden beginnen dan altijd om 15.30 uur. Prima Donna Kaas Huizen dames 1 start de competitie op zaterdag 22 september met een uitwedstrijd tegen Veracles in Groningen. De eerste thuiswedstrijd staat op het programma voor zaterdag 6 oktober tegen WSV.

 

Geplaatst in dames1, vereniging.