Jongens B1 en Jongens A1 spelen bekerfinales

Hoewel het seizoen voor de meeste teams is afgelopen, komen er nog twee teams dit seizoen in actie. Jongens B1 speelt op 25 mei nog om de Nederlandse titel op het NGJK. Maar eerst spelen Jongens B1 en Jongens A1 nog op zaterdag 11 mei in de Regiobekerfinales. De bekerfinales worden allemaal gespeeld in Sporthal De Altis in Rijswijk.

Jongens B1 speelt om 15.00 uur tegen, hoe kan het ook anders, Inter Rijswijk. Beide teams hebben dit seizoen al diverse keren tegen elkaar gespeeld en dat waren allemaal zeer spannende wedstrijden. Jongens A1 komt om 17.00 uur in actie. Tegenstander is vv Utrecht, ook geen onbekende voor de Huizer formatie. Het wordt een wedstrijd tussen de kampioen van de Topklasse (Utrecht) en Hoofdklasse (PDK). Ondanks het klasseverschil belooft het een prachtige wedstrijd te worden want Jongens A1 miste op een haar na kwalificatie voor de Topklasse. Jesse Zegeling coacht zowel Jongens B1 als Jongens A1.

Beide teams hopen natuurlijk dat veel supporters naar Rijswijk zullen afreizen om de teams aan te komen moedigen. Beide teams heel veel succes gewenst!

Geplaatst in jeugd, vereniging.