Jongens B1 Winnaar Regiobeker 2023-2024

Afgelopen zaterdag vonden de Regiofinales in de Regio West plaats. Plaats van handeling was Sporthal De Altis in Rijswijk. Prima Donna Kaas Huizen had zich met twee jeugdteams voor de finales geplaatst: Jongens B1 en Jongens A1. En wat voor een succes weer voor Jongens B1. De beker werd op een grandioze wijze binnengesleept, tegenstander Inter Rijswijk werd met 3-1 verslagen. Het was een hele spannende wedstrijd, zoals gebruikelijk tussen deze twee teams: 25-22, 25-20, 24-26 en 25-20. Hierbij de kanttekening dat Jongens B1 in de eerste set een achterstand van 8 punten goed maakte en Jongens B1 in de 3e set een matchpoint liet lopen waardoor er nog een 4e set noodzakelijk was. Gefeliciteerd coach Jesse en geheel Jongens B1! Dit was de zoveelste prijs dit seizoen.

Jongens A1 speelde tegen vv Utrecht en moest met een 1-3 nederlaag zijn meerdere in de Domstad ploeg erkennen. Jongens A1 verloor de eerste twee sets met 17-25 en 14-25, vocht zich knap in de 3e set terug (25-22) maar in de 4e set was het vv Utrecht dat onverbiddelijk toesloeg: 21-25. Jammer, Jongens A1 had van de 8 voorgaande bekerfinales er 7 gewonnen maar kon hier helaas geen vervolg aangeven. En het was geen schande om van de kampioen van de Topklasse te verliezen.

Al met al weer een mooie dag voor Prima Donna Kaas Huizen. En nu op naar het laatste evenement van dit seizoen: het NGJK met ….. jawel…… Jongens B1 …..

Geplaatst in jeugd, kampioenen, vereniging.