Jeugd PDK Huizen weer naar Summercamp Heino

Vanavond is het weer zover, dan vertrekt er vanaf de parkeerplaats van Sporthal De Meent weer een karavaan van volleyballers, trainers en begeleiders naar het Summercamp in Heino voor het inmiddels traditionele volleybalkamp als voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen.

Er doen dit jaar een record aantal van 75 spelers en speelsters mee. De crew bestaat uit 12 personen waaronder trainers, chauffeurs en begeleiders. Iedereen wordt ondergebracht in twee grote huisjes. Er zal op zaterdag en zondag in totaal drie keer worden getraind, totaal 6 uur. Daarnaast zal er veel aan teambuilding worden gedaan en uiteraard zal er tot in de kleine uurtjes heel veel plezier worden gemaakt. De begeleiding heeft dan ook vooraf de nodige extra slaapuren gemaakt om het kamp te overleven .

Zondagmiddag, na de laatste gezamenlijke lunch, keert iedereen weer terug naar Huizen. Hopelijk terugkijkend op een fantastisch weekend. Daarna kan de focus op de start van het volleybalseizoen, in het weekend van 20 en 21 september aanstaande…..

Geplaatst in jeugd, vereniging.