Oefenprogramma Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 en 2

Ook de eerste twee heren selectieteams van Prima Donna Kaas Huizen zijn al weer wat weken in training. Onder de bezielende leiding van trainer Albert Cristina wordt er keihard gewerkt om fit aan de start van de competitie te verschijnen. Heren 1 is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 1e Divisie en deze ploeg heeft zich voorgenomen om vriend en vijand te verrassen en zich naar een hoge klassering te spelen. Heren 2 komt uit in de Promotieklasse en is een kweekvijver van talent, alle spelers zijn tussen de 16 en 19 oud.

Naast de vele trainingen spelen beide teams nog een aantal driekampen. De eerste driekamp wordt gespeeld in Huizen, in Sporthal De Wolfskamer:

Zaterdag 31 augustus thuisdag PDK Huizen H1 en H2
Tussen 12.00 en 17.00 uur in sporthal De Wolfskamer zullen de teams van heren 1 en heren 2 zich aan het thuispubliek presenteren met enkele leuke wedstrijden. Beide teams zullen een 3 kamp afwerken. Voor de Heren 1 een 1e divisie 3-kamp met als gasten Skunk H1 uit Veghel en EVV H1 uit Elburg. Heren 2 speelt een promotieklasse 3-kamp met als gasten VCC`92 H1 uit Wormer en VCV H2 uit Veenendaal. Dus willen jullie het uitdagende PDK Huizen Heren 1 en de talenten van PDK Huizen Heren 2 in actie zien kom dan aanstaande zaterdag vooral even langs in Sporthal De Wolfskamer!

Het resterende oefenprogramma:
Zaterdag 7 september
Driekamp Heren 1 bij Compaen tegen Compaen H1 en Zaanstad H2
Driekamp Heren 2 in Oldenbroek tegen Blauw Wit H1 en Set Up H2

Woensdag 11 september
Oefenwedstrijd Heren 2 in Utrecht tegen vv Utrecht H4

Zaterdag 14 september
Bekercompetitie Heren 1 in Vianen tegen Servia H1, VC Zwolle H1 en EVV H1
Driekamp Heren 2 in Harderwijk tegen Pegasus Zwartsluis H1 en VVH Harderwijk H2

Geplaatst in heren1, vereniging.