Bekercompetitie PDK Huizen Heren 1 en Oefentoernooi PDK Huizen Heren 2

Aanstaande zaterdag gaat het seizoen voor het 1e herenteam van Prima Donna Kaas Huizen dan echt beginnen.Na 3 weken voorbereiding zal het team van Albert Cristina beginnen met de 1e ronde Nationale Beker in Vianen. De herenselectie heeft een aantal veranderingen ondergaan. Hierover heeft de Volleybalkrant al uitgebreid bericht, zie hiervoor de volgende link: http://www.volleybalkrant.nl/nieuwsbericht/17701/prima-donna-kaas-huizen-h1-kent-drie-nieuwelingen

Op de valreep heeft de Heren 1 ploeg zich nog versterkt met Raygid Insenia, 28 jaar oud en afkomstig uit de Belgische eredivisie. In Nederland kwam Raygid voor SSS uit.
Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 is er dus helemaal klaar voor!
 

Programma
13.00 tegen Servia H1 , 2e divisie
14.30 tegen Voorsterslag/VC Zwolle H1, 2e divisie
16.00 tegen EVV Bultman-Hartholt H1, 1e divisie 

Sporthal Helsdingen, Westelijke Parallelweg 1, 4133 NH Vianen
Uiteraard hoopt de PDK Huizen selectie op veel supporters om de volgende ronde te bereiken. 

Prima Donna Kaas Huizen Heren 2

Aanstaande zaterdag zal het talententeam ,onder leiding van coach Maurits de Boer, hun laatste voorbereidingstoernooi afwerken in Harderwijk. Afgelopen 3 weken heeft dit hele jonge team, jongste 14 jaar en oudste 21 jaar laten zien dat ze tegenstand konden bieden aan stabiele promotieklasse teams en zelfs een aantal ploegen hebben verslaan. De talenten zijn al ruim een maand in training en zijn topfit, dat hebben veel tegenstanders in de voorbereiding al gemerkt. Het is mooi om te zien dat spelers uit de JA1 makkelijk kunnen aanpassen bij de heren 2 en voor hun ontwikkeling een mooi stap is. De jonge mannen zijn gedreven en zit vol energie. Alles staat in het teken van teamproces, teambelang en vooral veel plezier houden.

Zaterdag hoopt Heren 2 de oefencampagne goed af te sluiten met een driekamp in Harderwijk. Het programma:
14.30 tegen Pegasus Zwartsluis H1
16.15 tegen VVH H2  

Sportcomplex de Sypel, Parkweg 4, 3842 AD Harderwijk. Supporters zijn van harte welkom voor de ondersteuning.
Op vrijdag 20 september om 19.30 uur zal de competitie beginnen met een beladen duel tegen Prima Donna Kaas Huizen H3 in de Prima Donna Kaas Arena.

 

Geplaatst in heren1, vereniging.