Hans Vreeling trainer Prima Donna Kaas Huizen Dames 1

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen heeft voor het komende seizoen Hans Vreeling aangesteld als trainer/coach voor Prima Donna Kaas Huizen Dames 1.
Dit team promoveerde voor het 2e jaar op rij en komt komend seizoen uit in de TopDivisie.

De 48-jarige Hans Vreeling is geen onbekende voor de Huizer Volleybalvereniging. Afgelopen twee seizoenen was hij assistent-trainer van Teun Buijs bij Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 dat in de BetCity Eredivisie actief is. Ook had hij het Heren 2 team onder zijn hoede. Dit team promoveerde afgelopen seizoen naar de TopDivisie. Al langer is Hans Vreeling verbonden aan de gelieerde Prima Donna Kaas Volleybalschool. Komend seizoen gaat hij voor de volleybalschool de Pre Jeugd Jongens groep trainen. De Huizer volleybalvereniging is blij met Hans Vreeling: “Een ervaren trainer mèt kennis van de vereniging, een mooiere oplossing is er natuurlijk niet. De huidige trainer/coach Michael Woud, die de ploeg vanuit de 2e divisie naar de TopDivisie bracht, blijft als assistent-coach aan de damesselectie verbonden”.

Hans Vreeling kijkt al uit naar volgend seizoen: “Na twee jaar als assistent op eredivisieniveau onder Teun Buijs en als hoofdtrainer van het 2e Heren team, wil ik mijn visie verder ontwikkelen met een jonge groep die 3x in de week wil trainen op TopDivisie niveau. En dit kan bij Dames 1 van Prima Donna Kaas Huizen, een club die ik inmiddels goed ken. Ik heb meerdere dames al training gegeven bij de Prima Donna Kaas Volleybalschool en daar heb ik al kunnen zien hoeveel talent er in deze groep zit. Ik wil deze groep individueel en als team beter maken en kijken waar hun en mijn top ligt”.

Geplaatst in competitie, dames1, vereniging.