Max Wattimena overleden

Vanochtend bereikte ons het verdrietige nieuws dat Max Wattimena op 77-jarige leeftijd tijdens een vakantie op Bali, Indonesië, is overleden. Max was een van de meest bekende gezichten binnen Prima Donna Kaas Huizen. Al meer dan 35 jaar was hij trainer en in die jaren boekte hij talloze successen met maar liefst 26 kampioenschappen.

Bovenal was Max een mooi mens. Met tomeloze energie zette hij zich in voor de mensen om hem heen. Niet alleen voor de volleyballers en -sters in Huizen, maar ook voor tal van andere organisaties. Max werkte lang in de Jeugdzorg en zette zich in tal van functies in voor de Molukse gemeenschap.

Dit seizoen nog mochten we Max benoemen tot erelid van de vereniging. Een meer dan verdiende beloning voor zijn jarenlange inzet. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vertelde hij over zijn rijke historie als trainer. Hij vertelde dat het trainerschap in het volleybal voor hem nog altijd een geweldige ervaring was in hoe je moet aanpassen, meedoen en genieten.

Max bevoer in zijn leven vele zeeën, letterlijk en figuurlijk. En heeft de harten van vele mensen geraakt. We wensen zijn familie, vrienden en betrokkenen veel sterkte met dit verdriet en verlies. Een mooi mens is niet meer.

Namens het bestuur van Prima Donna Kaas Huizen
Maarten Bokhoven, voorzitter

Geplaatst in vereniging, vrijwilligers.