Ontwikkelingen in selectie Heren 1

Bij Prima Donna Kaas Huizen, uitkomend in de BetCity Eredivisie, wordt er druk gewerkt aan de selectie voor het komende volleybalseizoen 2024-2025. Met de nieuwe trainer/coach Arno van Solkema en de teruggekeerde spelers Hugo van Garderen (spelverdeler) en Mats Bleeker (libero) is er nieuw en enthousiast elan in de selectie gebracht.

De Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal heeft met Bram Wiltenburg, Lars Ent, Marlison Kleinmoedig en Noah Aerts overeenstemming bereikt om hun contract met een jaar te verlengen.In Huizen krijgen zelf opgeleide spelers uiteraard ook mooie mogelijkheden. Martijn van Rooijen (foto links), Timo de Koning (foto rechts) en Viggo Meeuwenoord zijn dan ook komend seizoen wederom in de Heren 1 selectie te bewonderen.

Afscheid is er genomen van Joar Millberg, Noah van Dam, Robin Ottenhof en Andrew Tauhid. Derwin Colina is met (top) volleybal gestopt.

Prima Donna Kaas Huizen is deze week onder leiding van Arno van Solkema aan de voorbereiding op het komende seizoen gestart. “Houdt de berichtgeving voor wat betreft de laatste transfers van spelers naar Prima Donna Kaas Huizen goed in de gaten!”

Geplaatst in competitie, heren1, vereniging.