Superdag bij Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen

Zaterdag 21 januari was een topdag bij onze vereniging. Na vier jeugdthuiswedstrijden, die allemaal winnend werden afgesloten, nam Heren 2 de zaal over. Tegen het hooggeplaatste Dynamo Apeldoorn werd prima tegenstand geboden. Heren 2 pakte zelfs één set, had recht op meer maar moest uiteindelijk met 1-3 zijn meerdere in de ploeg uit Apeldoorn erkennen. Ondertussen was in de kantine alles in gereedheid gebracht voor de Nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Maarten Bokhoven had niet veel tijd nodig om het veld te verlaten en fris gedoucht alle aanwezigen op een fraaie Nieuwjaarsspeech te trakteren, om met een gezamenlijke toast het nieuwe jaar te begroeten.

Ondertussen stond Lucas Kruijmer te trappelen van ongeduld om de naar hem vernoemde Trofee uit  te reiken. Jan en Petra Kos waren de trotse ‘winnaars’ die de Trofee in ontvangst mochten nemen. Terwijl iedereen gezellig aan de babbel was, was in de zaal inmiddels de wedstrijd van Dames 1 begonnen. Dames 1 had kennelijk haast, of dorst natuurlijk, want VTC Woerden werd met een snelle 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. Dames 1 staat trots boven aan de ranglijst en heeft na 13 gespeelde wedstrijden 4 punten voorsprong op Vives en Sovoco. De fans van Dames 1 hebben de volgende twee wedstrijden al in de agenda staan: 28 januari uit tegen Vives en 4 februari thuis tegen Sovoco. Dat zullen spannende wedstrijden gaan worden.


Het hele circus verhuisde vervolgens naar Sporthal De Wolfskamer. Daar nam Heren 1 het op tegen de topploeg van Limax. Heren 1 verloor de 1e set nipt, won de 2e, verloor de 3e en verloor weer nipt de 4e. Met opgeheven hoofd werd het veld verlaten, maar helaas geen punten. Wat wel opviel: een bomvolle zaal. Geweldig dat dit elke keer meer lijkt te worden. De PDK karavaan keerde direct terug naar de Prima Donna Kaas Arena waar DJ Jeffrey en DJ Jens het startsein gaven voor een fantastisch feest. Ruim 100 aanwezigen maakte er een dolle boel van. Het feest werd nog even onderbroken door Lucas Kruijmer die, om wat coronajaren in te halen, nogmaals uitreikte, nu aan de bartijgers Hans en Karin Roest. De DJ’s namen weer snel het heft in handen en lieten het feest tot diep in de nacht doorgaan. Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen kon terugkijken op een bijzonder geslaagde dag!

 

Geplaatst in vereniging.