PDK Huizen met 6 teams naar het NOJK

Zaterdag 5 januari staat de 1e ronde van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen op het programma. In totaal doen er ruim 450 teams aan mee, in 8 verschillende categorieën. Vier bij de jongens en vier bij de meisjes. Prima Donna Kaas Huizen doet mee bij de Jongen B, Jongens C, Jongens CMV, Meisjes A, Meisjes B en Meisjes C.

Jongens B is voor de 1e ronde vrijgeloot, Jongens C met coach Marco Barneveld gaat de strijd in de Sneker Sporthal in Sneek en de jongste telgen van de Jongens CMV-ploeg, onder leiding van de coaches André van Tol en Hans de Zwart, gaan in de Sporthal De Sypel in Harderwijk proberen de 2e ronde te bereiken.

Bij de Meisjes is de NOJK Meisjes A onder leiding van coach  Marc Jan de Bont ingedeeld in de Thijs v.d. Polshal in Woerden. Meisjes B met coach Roy Rempe reist af naar de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn. Meisjes C hoeft niet ver te reizen, zij staan met coach Jeffrey Roest ingedeeld in de Kees Boekehal in Bilthoven.

Wij wensen alle teams veel succes. Meer informatie over het toernooi is terug te vinden op de site van de volleybalbond: https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/zaalvolleybal/nojk-en-ngjk/

 

Geplaatst in jeugd.