Ouder-Kind Toernooi weer een groot succes !

Zaterdag 31-03-2018 was het weer zover, het jaarlijkse evenement stond weer op het programma voor de mini’s, het ouder- kind toernooi. Elke kind komt met een van zijn of haar ouder om te strijden voor de eerste plek, gelukkig is eerste worden niet het belangrijkste maar ook plezier hebben en volleyballen met je moeder, vader, zus en zelfs opa is al super leuk. Dit jaar werd het georganiseerd door Michelle v.d Brink en Roy Rempe.

20 CMV leden gingen deze dag strijden. Door dit in 4 poules verdeeld te hebben, hebben de kinderen veel speeltijd gehad. Intotaal hebben de kinderen 8 wedstrijden gespeeld van 12 minuten. In de poule zaten 5 CMV leden, je speelden altijd 4 tegen 4, 1 team speelde dus niet en floot de wedstrijd. We hadden verschillende niveaus deze dag, 2,4,5 en 6. De kinderen uit niveau 4 hebben niveau 5/6 gespeeld en niveau 3 mocht de bal vangen en gooien en in het veld staan om te serveren.

Na de eerste ronden was er berekend wie in welke poule terecht kwam en zijn er nieuwe wedstrijden begonnen. Na deze wedstrijden was 1 ding erg duidelijk voor de organisatie. Carlijn Kooij is als enigste onverslagen en is dus eerste geworden.

De nummer 2 was een wat lastiger verhaaltje, in de poule zaten 5 kinderen, 1 daarvan was al eerste en 3 kinderen hadden beide 2 wedstrijden gewonnen en 2 verloren, dit kwam dus op min en plus punten uit, na alles berekend te hebben is Lucca 2de geworden.

Vanuit mijn kant ‘Michelle’ heb ik heel erg genoten van deze dag, heel veel leuke dingen gezien en plezier gehad. Ook vond ik het erg leuk hoe de kinderen bezig waren, naja niet alleen de kinderen maar ook de ouders/ zussen en opa.

Michelle v.d. Brink

Geplaatst in mini.