Noah van Dam van SSS naar Prima Donna Kaas Huizen

Noah van Dam maakt deze zomer de overstap van SSS naar Prima Donna Kaas Huizen. De 24-jarige spelverdeler komt oorspronkelijk uit de jeugd van Taurus, kwam vervolgens uit voor het Talent Team, Orion en afgelopen twee seizoenen SSS in Barneveld. Na de zomer is Noah in Huizen te bewonderen. Noah van Dam kwam ook voor Jeugd en Jong Oranje uit.

Noah van Dam: ‘De reden waarom ik naar PDK kom is vanwege het professionele programma, de goede technische staff met trainer/coach Teun Buijs in het bijzonder. De ambitie van de club spreekt mij enorm aan en ligt in lijn met mijn ambities. En door het totale plaatje (ambitie, programma, begeleiding) verwacht ik veel te leren en de volgende stap in mijn carrière te kunnen zetten. Ik hoop de club te kunnen helpen met hun ambitieuze plannen.’

Geplaatst in heren1, vereniging.