Martijn van Rooijen verlengt contract bij Prima Donna Kaas Huizen

Eredivisionist Prima Donna Kaas Huizen heeft opnieuw een contract voor het komende seizoen verlengd. Martijn van Rooijen is ook komend seizoen in het shirt van de Huizer volleybalclub te bewonderen. Hiermee is opnieuw een jong talent uit de eigen opleiding vast gelegd.

Prima Donna Kaas Huizen is dan ook blij dat Martijn van Rooijen aan de Heren 1 selectie verbonden blijft. De 19-jarige passer-loper kwam op 5-jarige leeftijd bij de mini’s binnen lopen en dient dan ook als voorbeeld voor vele jeugdleden dat je met veel uren maken en een gedegen jeugdopleiding, in combinatie met de Prima Donna Kaas Volleybalschool, ver kan komen.
Martijn hoopt dat hij onder leiding van trainer/coach Teun Buijs en assistent Hans Vreeling het komende jaar nog veel kan leren.

Martijn komt uit de florerende jongens jeugdopleiding van Huizen. Menig jeugdspeler klopt al aan de voordeur van de Heren 1 selectie om mee te trainen of mee te spelen. Iets wat geheel past in de ambitieuze plannen van Prima Donna Kaas Huizen.

Geplaatst in heren1, vereniging.