Midaanvaller Hendrik Duesterwald naar Prima Donna Kaas Huizen Heren 1

Prima Donna Kaas Huizen heeft midaanvaller Hendrik Duesterwald vastgelegd voor het komend competitieseizoen. De 24-jarige en 1.98 meter lange midaanvaller met Duitse nationaliteit kwam afgelopen jaar uit voor TuS Mondorf in de Duitse Bundesliga. Daarvoor was hij actief bij Westcliff University en Rhein-Sieg Volleys.

Hendrik Duesterwald heeft zin in komend seizoen: “Ik kijk er naar uit en ben zeer gemotiveerd om mij bij het professionele team van Prima Donna Kaas Huizen aan te sluiten, omdat het mij een uitzonderlijke kans biedt om met een groep toegewijde en getalenteerde volleyballers te werken. Het uitzonderlijke werk van de club en de volleybalschool om de volleybalsport te laten groeien, is iets dat ik erg waardeer en waar ik naar uitkijk om aan bij te dragen. Ik ga het beste van zowel de lichamelijkheid van het Amerikaanse (universiteits) volleybal als het tempo van het Europese volleybal, in combinatie, naar Huizen brengen!”.

Voorzitter van de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal Jan Kos: “Wij zijn blij met de komst van Hendrik. Stukje bij beetje beginnen de contouren van de selectie voor het komende seizoen duidelijk te worden. Wij sluiten niet uit deze week nog een midaanvaller te presenteren.”

Geplaatst in heren1, vereniging.