Arjan Westra van Lycurgus naar Prima Donna Kaas Huizen


Prima Donna Kaas Huizen heeft opnieuw een midaanvaller voor komend seizoen aan de selectie toegevoegd. Arjan Westra maakt de overstap van Lycurgus naar de Huizer volleybalvereniging.
De 29-jarige en 2.01 meter lange midaanvaller kwam in het verleden uit voor Sudosa-Desto, Donitas en in het seizoen 2023-2024 voor Lycurgus.

Arjan Westra is blij met de overgang naar Prima Donna Kaas Huizen: “Na een jaar bij Lycurgus waar ik volledig heb gefocust, krijg ik nu bij Prima Donna Kaas Huizen de kans om naast het volleyballen op het hoogste niveau ook een start te maken met mijn werk carrière. Er zit in het team een mooie mix van ervaren spelers en jonge talenten en ik verwacht met mijn ervaring een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team. Ik ben erg gemotiveerd voor het komend seizoen en kan niet wachten om met het team mooie dingen te laten zien”.

Voorzitter van de Stichting Prima Donna Kaas Topvolleybal Jan Kos: “Met de komst van een ervaren middenaanvaller als Arjan is het midden met Hendrik Düsterwald en Lars Ent in de  basis op orde. De komende weken zal de selectie gecompleteerd worden met de laatste versterkingen waarover later meer.”

Geplaatst in heren1, vereniging.