Jeugd massaal aan het beachvolleyballen !

Wat waren de jeugdleden van Prima Donna Kaas Huizen teleurgesteld toen de Nevobo in maart de stekker uit de competitie trok en er niet meer kon worden gevolleybald. Weg trainingen, weg teamspirit, weg volleybalvriendjes en vriendinnetjes, weg kampioenskansen. Groot was dan ook de vreugde dat de regering aankondigde dat er wel weer vanaf mei weer beachvolleybal mocht worden gespeeld.

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen en Beachclub Huizen hebben direct de handen ineen geslagen en de organisatie op poten gezet. Drie prachtige beachvolleybalvelden lagen immers klaar om bespeeld te gaan worden. Werd er voorzichtig gerekend op zo’n 24 deelnemertjes. Die verwachting kon al snel worden bijgesteld. Trots kon de organisatie uiteindelijk de teller op 68 aanmeldingen van A, B en C-jeugdleden stop zetten. Wat een enthousiasme!

De voorbereidingen waren kort maar krachtig. En gisteravond, donderdag 8 mei, was het dan zover. De eerste bal kon geslagen worden, iedereen was blij elkaar weer te zien en de weergoden zorgden voor een prachtig zonnetje. De Corona maatregelen werden uitstekend nageleefd, mede dankzij de uitstekende voorbereidingen van de organisatie: Germer Verhage van Prima Donna Kaas Huizen en Arnoud Wildschut van Beachclub Huizen.

Het was weer even wennen voor alle deelnemers en het was wat zwaarder dan in de zaal. Maar iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis en kijkt uit naar de volgende training. Tien weken komt de jeugd van Prima Donna Kaas Huizen in actie, op de dinsdag- donderdag en vrijdagavond. De mini’s gaan starten vanaf woensdag 13 mei. Dankzij de verruimde regels door de Overheid kunnen de senioren ook vanaf woensdag 13 mei gaan beachvolleyballen. De communicatie hiervoor wordt vandaag opgestart.

Geplaatst in vereniging.