Geen succes bij bekerfinales

Vandaag stonden in Wijk bij Duurstede de bekerfinales op het programma. Prima Donna Kaas Huizen is cupfighter bij uitstek. Sinds het begin van de Regio West in het seizoen 2010-2011 stonden er maar liefst 13 ploegen in de finale. Twaalf keer werd er gewonnen, slechts één keer verloren. Hiermee staat onze vereniging op de eeuwige bekerranglijst met vlag en wimpel bovenaan. Ook dit jaar was Prima Donna Kaas Huizen vertegenwoordigd op de bekerfinaledag, met twee teams: Jongens A en Jongens B. Beide teams hadden dezelfde tegenstander, namelijk Inter Rijswijk. De teams kennen elkaar goed van de vele competitie- en NOJK wedstrijden dus het beloofde een spannende strijd te worden. 

Jongens B mocht beginnen. In de competitie had Jongens B één keer gewonnen en één keer verloren van Inter Rijswijk. De verschillen waren dus klein en dat bleek ook wel in deze bekerfinale. Met setstanden van 25-23, 27-25 en 25-17 was Inter Rijswijk net iets sterker dan onze boys en mochten dus terecht de Beker in ontvangst nemen. Jongens A wist dat het een moeilijke wedstrijd tegemoet ging. In de competitie was er 2x met 4-0 verloren van de kampioen in de Topklasse. Tot overmaat van ramp waren er ook nog eens veel A-spelers niet beschikbaar dus veel Jongens B spelers mochten nog een extra wedstrijd spelen. Jongens A bood verrassend veel tegenstand maar met 25-17, 25-21 en 25-23 was Inter Rijswijk toch net iets sterker dan Huizen.

Voor het eerst sinds jaren dus geen bekertitel voor Prima Donna Kaas Huizen. Wij feliciteren Inter Rijswijk met beide overwinningen en volgend jaar gaan we opnieuw een poging doen om één of meerdere bekers binnen te slepen!

Geplaatst in jeugd.