Jongens C1 Kampioen!

In een uitverkochte Prima Donna Kaas Arena heeft Jongens C1 de titel binnengehaald in de 1e klasse. Tegenstander Gemini S werd met 4-0 verslagen waardoor de Huizer boys niet meer op de ranglijst in te halen zijn. De ploeg begonnen zenuwachtig aan de wedstrijd maar nam al snel een veilige voorsprong waardoor de coaches moeiteloos konden wisselen. De tweede set was een walk-over en de twee gewonnen setjes waren al genoeg om de titel te vieren.

Om de lat wat hoger te leggen, gingen de coaches toen over op het spelsysteem wat de laatste weken op de training geoefend was. In de derde set met één vaste spelverdeler en in de vierde set met twee spelverdelers. De ploeg liet zien met de veranderde omstandigheden prima om te kunnen gaan. De laatste twee sets werden dan ook keurig binnen gehaald. De vechtlust spatte er van af!

Na afloop werd het team de medailles omgehangen en kreeg de ploeg in de kantine een grote slagroomtaart en drinken.

Nog één wedstrijd op een klein veld en lager net. Na de kerst lonkt het volledige volleybalveld, hangt het net 10 cm hoger en zullen de tegenstanders wat sterker zijn. Een mooie uitdaging voor Cas, Tian, Ty, Lucas, Luuk, Luca, Nick en Kasper en hun trainers/coaches Hans de Zwart, Robert Veerman en André van Tol. De mannen hebben er zin in!

Geplaatst in competitie, jeugd, kampioenen.