Meisjes B1 kampioen, verlies Dames 1 en Heren 1

In een bomvolle Prima Donna Kaas Arena heeft Prima Donna Kaas Huizen Meisjes B1 op een overtuigende wijze het kampioenschap binnen gehaald. Tegenstander vv Utrecht werd met een dikke 4-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. Deze uitslag was niet vreemd want Meisjes B1 heeft tot op heden dit seizoen slechts één set verloren. De ploeg promoveert nu naar de Topklasse en gaat daarin natuurlijk proberen om deze prestaties voort te zetten. Na afloop van de wedstrijd werden de speelsters door jeugdvoorzitter Hans de Zwart de medailles om gehangen en werd het team in de kantine getrakteerd op taart en frisdrank. Meiden, van harte gefeliciteerd!

Op het veld ernaast speelde Prima Donna Kaas Huizen Jongens A1 zijn kampioenswedstrijd. Om het kampioenschap binnen te halen moest Jongens A1 wel ‘even’ directe concurrent Taurus met 4-0 verslaan. Waren het de zenuwen? Taurus liet in ieder geval zien dat zij niet voor niets op de 2e plaats stonden. Jongens A1 verloor de 1e set met 19-25 en daarmee kon het kampioenschapcomité direct de tassen in pakken. Toen deze druk er af was, stelde Jongens A1 direct orde op zaken. Met 25-20, 25-15 en 25-18 boekte Jongens A1 een 3-1 overwinning, bleef daarmee omgeslagen en heeft volgende week, uit tegen Taurus, slechts één set winst nodig om het kampioenschap binnen te halen!

Verlies Prima Donna Kaas Huizen Dames 1
Dames 1 speelde zaterdag een uitwedstrijd in Apeldoorn tegen middenmoter sv Dynamo Apeldoorn. Dames 1 verloor de 1e set nipt met 26-24 en won set twee met 20-25. Helaas wist Dames 1 het goede spel geen vervolg te geven. Het verloor vervolgens met 25-19 en 25-22. Geen punten derhalve geen punten deze week. Dames 1 blijft daardoor op de voorlaatste plaats in de TopDivisie staan.

Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 koploper af
In de 1e Divisie stond de kraker tussen Sovoco en Heren 1 op het programma. In een afgeladen sportzaal De Bunt in Soest leed de ploeg van Albert Cristina zijn 2e nederlaag van dit seizoen. De eerste twee sets verloor Huizen met 25-19, kwam terug in de 3e set met 23-25, maar brak toch in de 4e set met 25-21. Concurrent Sudosa-Desto won wel zodat Heren 1 koploper af is. Maarrrr ….. komende zaterdag in de PDK Arena, een allermooist afscheid van het kalenderjaar, de topper tussen Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 tegen Sudosa-Desto. Met als inzet de 1e plaats op de ranglijst. Als dit toch geen reden is om naar de PDK Arena te komen ……..

Geplaatst in competitie, dames1, heren1, jeugd, kampioenen.