Mooie thuiswedstrijden bij PDK Huizen; Jongens C1 kampioen?

Het komende weekend staan er weer een aantal mooie wedstrijden op het programma in de Prima Donna Kaas Arena. Op vrijdagavond komen Meisjes A (19.30 uur) en Heren 5 (21.30 uur) in actie. Beide teams spelen tegen Gemini S. Om 21.30 uur komt ook koploper Heren 3 in actie. Tegen tegenstander Forza Hoogland H1 hoopt Heren 3 de volledige 5 punten in eigen huis te houden.

Zaterdagochtend begint het programma om 11.00 uur met Meisjes B2 tegen AVV Keistad MB1. Op het andere veld wordt de kampioenswedstrijd van Jongens C1 gespeeld. Jongens C1 moet twee setjes winnen om het kampioenschap binnen te halen. Tegenstander is Gemini S, waarvan in de uitwedstrijd met 1-3 is gewonnen. Jongens C1-selectie hoopt natuurlijk dat veel supporters de ploeg komen aanmoedigen. Alle support is welkom!

Om 13.00 uur krijgt Dames 2 hekkensluiter Compaen op bezoek. Dames 2 heeft 4 puntjes voorsprong en om de onderste plaatsen te ontstijgen is een ruime overwinning van harte welkom. Om 15.30 uur komt Dames 1 in actie tegen het hooggeplaatste Vocasa. In de Prima Donna Kaas Arena weet Dames 1 geregeld voor een suprise te zorgen en de punten zijn erg nodig, veel supporters zijn dan erg nodig om de ploeg naar hogere prestaties te tillen.

Het sluitstuk van de dag is Heren 1. De kanonnen van Albert Cristina gaan hun uiterste best doen om de volledige 5 punten in de Prima Donna Kaas Arena te houden. Nummer laatst VC Sneek komt op bezoek dus koploper Heren 1 is aan zijn stand verplicht om een mooie overwinning te boeken.

 

Geplaatst in competitie, jeugd, vereniging.