Wil jij ook zo’n nieuwe flitsende PDK-sporttas?


Sinds afgelopen week zijn ze beschikbaar: de nieuwe sporttassen van Prima Donna Kaas Huizen. Na 17 jaar is de oude traditionele sporttas vervangen door een rugzak-model, met onderin een handig opbergplaats voor jouw sportschoenen. Prominent op de sporttas staat het logo van Bakkerij Kruijmer vermeld. En dat is niet nieuw. Al 17 jaar verzorgt deze trouwe sponsor de sporttassen. Bakkerij Kruijmer stelt de tassen beschikbaar aan de vereniging, de vereniging verkoopt de tassen aan de leden en zodoende komt er jaarlijks een leuk sponsorbedrag ten goede aan onze vereniging. Uiteraard willen wij Bakkerij Kruijmer hartelijk danken voor deze (jarenlange) geste.

Wil jij ook zo’n mooie tas, of is jouw huidige PDK-sporttas aan vervanging toe, stuur dan snel een mailbericht naar de Evelyn van Rooijen van de Kledingcommissie: evelyn.van.rooijen@gmail.com.

Zij neemt dan contact op om de verdere levering af te spreken. De sporttas dient bij aflevering per pin betaald te worden. De sporttas kost € 30,00! Wij hopen dat wij binnenkort veel leden met zo’n nieuwe tas rond zien lopen!

Geplaatst in vereniging.