Was jij er niet bij ? oliebollentoernooi 2019

Was jij er niet bij ? Jammer,

Vrijdag 27 december 2019 was het weer tijd voor het traditionele oliebollentoernooi.

Een uniek toernooi, want het is de enige gelegenheid om met andere verenigings- en teamleden te volleyballen. Ook dit jaar in de Prima Donna Kaas Arena met dank aan Karin (en Hans), die als vanouds de bar voor haar (en zijn) rekening nam. De G-teams starten de avond met een eigen toernooi. Daar bleken de deelnemers zo aan elkaar gewaagd te zijn, dat iedereen een prijsje mee naar huis kon nemen. Er kan er maar 1 de beste zijn natuurlijk en als eerste zijn dan ook  geëindigd Anne en Mandy
Hulde aan Peter en de begeleiders Sanne, Annika en Stefan die ook dit jaar de wedstrijdjes organiseerden en begeleiden. Terwijl het G-team nog aan het spelen was, startte op het veld ernaast de eerste wedstrijden van de senioren. André had een prachtig schema gemaakt, waardoor alle teams 6 wedstrijdjes konden spelen. Er werd op een zeer sportieve manier gespeeld in wisselende samenstellingen. Of je nu recreant bent of je speelt bij heren 1, het samen volleyballen deed iedereen met veel plezier. De tijd werd straks in de gaten gehouden door de organisatoren Gerda en Jeanette.
Als je als team niet hoefde te spelen, dan kon je genieten van heerlijke oliebollen en appelflappen van bakkerij Kruijmer. Na een spannende strijd konden teams uit de dames recreanten (Sylvia en Corine), uit heren 1 (Julian en Stefan) en uit heren 4 (Edo en Germer) de prijzen in ontvangst nemen.
Na afloop was er in de kantine nog een drankje en was iedereen het er over eens:
Het was weer gezellig en  voor herhaling vatbaar!
Volgend jaar hopen we op weer zo`n prachtig toernooi en op nóg meer deelnemers.

en gelukkig hebben we de foto’s nog,

Gerda en Jeanette

Geplaatst in g-groep, vereniging.