Vrijwilligers gezocht!

Inmiddels zijn we al een heel eind in de competitie. Als vereniging hebben we vele mooie plannen in petto, maar dit vergt wel handjes. Wij zijn echter van mening dat vele handen licht werk maken. In deze e-mail willen wij jullie aandacht vragen voor een aantal openstaande vacatures’. Mocht een van de vacatures je aanspreken en je meer willen weten, stuur dan een e-mail naar vrijwilligers@primadonnakaashuizen.nl. Mocht je geen onderdeel willen zijn van een commissie, maar sporadisch toch eens willen helpen, ook dat kan. Stuur een e-mail naar bovenstaand e-mailadres en laat het ons weten!

 

Dringend gezocht: beach commissie!

We zijn dringend op zoek naar een beach commissie die deze zomer de beachtrainingen wil gaan organiseren. Helaas hebben we geen beschikking meer over de beachvelden van Coronel. Dit zorgt ervoor dat we weer gaan beachen op het strand aan de Zomerkade. Met de nieuw ingerichte ‘boulevard van Huizen’ lijkt ons dit een hartstikke leuke plek, maar het vergt wel wat organisatie. Helaas kunnen we zonder commissie geen beachtrainingen organiseren, dus wij hopen dat er een paar leden zijn die het leuk vinden om dit op te pakken!

 

Waar zijn we verder naar op zoek?

  • Materiaalcommissie: aan het begin en aan het einde van het seizoen een inventarisatie van het materiaal en aanvullen waar nodig.

  • Sleutelbeheerder PDK: iemand die de goede contacten bij de Huizermaat wil onderhouden.

  • Sponsorwerving: het zoeken van nieuwe sponsoren en het onderhouden van de contacten met de bestaande sponsoren.

  • Sociale Media beheerder / influencer: het bijhouden van de sociale media. Dit mogen ook meerdere zijn.

  • Website beheerder / eenmalig upgraden (WordPress ervaring vereist): de website verdient een upgrade naar 2023.

  • Veld opbouwen en/of afruimen heren 1 (eenmalig of structureel): vele handen maken licht werk op de zaterdagavond in de Wolfskamer.

  • Hobby fotograaf of journalisten in spé voor mooie content op onze website en sociale kanalen!

 

Dus, mocht jij je steentje bij willen dragen aan onze mooie vereniging, dan horen wij het graag!

 

Groet,

De Vrijwilligerscommissie (Daphne en Susan)
vrijwilligers@primadonnakaashuizen.nl

Geplaatst in vereniging.