Verlenging contract Albert Cristina

Volleybalvereniging Prima Donna Kaas Huizen heeft met Albert Cristina overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn contract. Ook volgend jaar zal Albert Cristina als trainer/coach in de heren/jongens lijn actief zijn bij Prima Donna Kaas Huizen. Cristina is reeds twee jaar trainer/coach bij de Huizer Volleybalvereniging.

Albert Cristina,170-voudig international, kan aanstaande zaterdag met Prima Donna Kaas Huizen Heren 1 kampioen worden in de 2e divisie. Het jonge team heeft tijdens dit seizoen een enorme groei doorgemaakt en PDK Huizen/Albert Cristina hoopt die groei in de 1e divisie door te kunnen zetten. Ook trainde Cristina afgelopen jaar Jongens A1 en dat team werd afgelopen zaterdag kampioen in de Topklasse Regio West. Met onder andere twee spelers die uitkomen in Pré Jeugd Oranje beschikt Prima Donna Kaas Huizen over een uitstekende lichting jeugdspelers die de aansluiting met het 1e team moeten gaan vinden. In het seizoen 2019-2020 zal Albert Cristina uiteraard weer de 1e herenselectie onder zijn hoede gaan nemen. Daarnaast zal hij één van de talententeams gaan trainen.

Ook zal Albert Cristina verbonden blijven aan de Prima Donna Kaas Volleybalschool. Bij de Prima Donna Kaas Volleybalschool trainen wekelijks meer dan 100 talentvolle jongens en meiden.

Geplaatst in heren1, jeugd, vereniging.