Van onze voorzitter ……………..

Het is al weer maart, en nog steeds mogen we niet de zaal in. Zowel jeugd- als senioren moeten tandenknarsend hun favoriete spelletje missen. Voorzitter Maarten Bokhoven heeft de voorbije maanden namens het bestuur laten weten wat de ontwikkelingen zijn en waar het bestuur mee bezig is. Ook vandaag is er weer een nieuw bericht rondgestuurd.

persoonlijke boodschap van de voorzitter


Deze week startte de meteorologische lente. In februari werd een weekje ijspret gevolgd door een zonnige voorjaarsvakantie. Dat geeft een goed gevoel. Omdat velen lekker buiten actief zijn geweest. En ook omdat het een voorbode lijkt van zonniger tijden. Letterlijk en hopelijk ook figuurlijk.

Lente : voorbode zonniger tijden

Want het is best een zware periode (geweest). Iedereen ervaart op zijn of haar eigen manier de effecten van deze rare tijden. Meerdere van onze leden hebben daadwerkelijk te kampen gehad met COVID-19 en de effecten daarvan. Maar ook voor mensen die niet qua gezondheid getroffen zijn door het virus is het pittig. Wellicht bent u inmiddels net als ik al bijna een jaar niet meer op uw normale werkplek geweest. Of heeft u ook thuis onderwijs moeten geven aan een of meerdere kinderen. Wat hoe dan ook geldt, is dat ons (sociale) leven er drastisch anders uitziet dan tot voor een jaar geleden.

Ook qua volleybalseizoen hebben we niet eerder een dergelijk jaar meegemaakt. We waren nog maar twee maanden op weg en net gestart met de competitie toen de stekker er, toen nog tijdelijk, uit ging. Inmiddels is duidelijk dat dit definitief was en dat het seizoen 2020-2021 als verloren beschouwd moet worden.

Desalniettemin zijn we als bestuur doorlopend druk met het monitoren van de situatie en het formuleren van scenario’s. Waar dat voor de jaarwisseling nog ging over het aangepast mogelijk maken van volleybal voor onze jeugdleden, gaat dat nu ook over de (financiële) afwikkeling van dit seizoen.

 

Volleybal voor jeugdleden

Komende week verwachten we duidelijkheid over de regelingen vanuit de gemeente ter compensatie van de huurkosten. Tevens zijn we in afwachting van de Nevobo inzake eventuele restitutie van teamgelden voor dit seizoen. Zodra we hier duidelijkheid over hebben kunnen we de balans opmaken. Wel verwachten we sowieso niet de geplande tweede incassoronde van de contributies te doen.

Natuurlijk hopen we dat er nog ergens de komende maanden de gelegenheid is om in de zaal te volleyballen. Als dat weer mogelijk is zullen we deze optie gebruiken om vooral duidelijkheid te creëren over de teamsamenstellingen voor het nieuwe seizoen.

Voor onze jeugdleden en leden tot 27 jaar (voorlopig) is er natuurlijk ook de optie om zich aan te melden voor het beachvolleybal. Dat zal dit jaar wederom plaatsvinden op de beachvelden van Coronel Sports. Om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de animo hiervoor willen we jullie vragen je zo snel mogelijk aan te melden. Informatie over aanmelding en kosten ontvangt iedereen binnenkort via de mail.

Voor de duidelijkheid: de kosten van het beachvolleybal staan los staan van de contributie voor het zaalvolleybal. Dit is altijd zo geweest en dit handhaven we dit jaar ook om de eerdergenoemde financiële afwikkeling zuiver en transparant te houden voor iedereen.

Uiteraard houden we ook aandacht voor de mogelijkheden om onze senioren leden activiteiten te bieden, binnen de geldende regels. Eenvoudig is dat niet, dus als iemand ideeën heeft hierover dan hoor ik, of mij collega bestuursleden dat graag. Alle hulp en denkkracht is welkom!

 

Seizoen gezond met elkaar uitkomen

We praten helaas echt over een verloren zaalseizoen waar we vooral gezond, in de breedste zin van het woord, met elkaar uit willen komen. Zodat we het seizoen 2021-2022 weer kunnen doen waar we gelukkig van worden. Van het volleybalspelletje binnen de lijnen en ook het samen zijn met teamgenoten en andere leden in de sporthal. Ook in dat kader hebben we niet stil gezeten en hebben we vooruitgekeken. Onderstaande foto geeft een sneak preview van de opgeknapte kantine in de Prima Donna Kaas Arena. Ik hoop jullie binnen afzienbare tijd daar weer te kunnen en mogen treffen. Tot dat moment wens ik iedereen alle goeds en sterkte voor de komende weken.

Hou vol!

 

de nieuwe inrichting van de kantine
Geplaatst in vereniging.