Superduel tussen Jongens C2 en Jongens C3

Twaalf jongens hebben er afgelopen vrijdagavond een geweldige wedstrijd van gemaakt. Het topduel was een wedstrijd tussen de nummers 1 en 2 van de 1e klasse. Twaalf jongens die al heel lang samen trainen dus elkaar van haver tot gort kennen. Tuurlijk, er is rivaliteit, maar dat hoort erbij. De twee teams gaan gezamenlijk voor het kampioenschap. Er wordt dan ook heel veel bij elkaar ingevallen.

De dompteurs (coaches) van de avond waren Marco Barneveld (JC2) en Robert Veerman (JC3). Trainer André van Tol zat vertwijfeld op de bank, wie van zijn twee ploegen moest hij nu aanmoedigen?

Jongens C2 begon de wedstrijd goed. Met verzorgd spel wist het de JC3 onder druk te zetten. Toen Lucas uitviel met een rugblessure sloeg de JC2 meteen toe: 25-12.
Coach Robert pepte de JC3 op en met vijf spelers stegen zij boven zich zelf uit. De JC2 had vooral geen antwoord op het aanvalsgeweld van Job en de JC3 won dan ook de 2e set met 25-23.

Dat kom de JC2 natuurlijk niet op zich laten zitten. Lucas was inmiddels weer het veld in. Dus zes tegen zes. En toen kwamen er twee hele spannende sets. Uiteindelijk won de JC2 die met 25-22 en 25-23. Lepe balletjes van Kristan en harde services van Daan van de JC2, hard werken door Timo, Max en Cas van de JC3. Prima passwerk van Davey. Het kon allemaal niet op vrijdagavond. Dat de uitslag 3-1 werd voor de JC2 is dan ook niet belangrijk. De vele toeschouwers hadden genoten van een prachtige wedstrijd. Wat zijn de jongens allemaal vooruit gegaan. En nu met z’n twaalven op pad naar het kampioenschap ….. !

Filmpje JC-J3

Geplaatst in jeugd.