Succes PDK Huizen op het Holland Top Toernooi

Zondag 24 april stond in het teken van de Finaledag van het Holland Top Toernooi, een driedaags evenement van de Regio West. En Prima Donna Kaas Huizen sloeg weer onverbiddelijk toe:
Jongens A: 1e plaats
Jongens B: 1e plaats
Jongens C: 2e plaats
Meisjes A: 1e plaats
Meisjes B: 2e plaats
Meisjes C: 9e plaats

Jongens A en Jongens B waren oppermachtig. Jongens A versloeg in de vertrouwde PDK Arena Compaen met 2-0 en Jongens B was in Sporthal De Kers met 2-0 te sterk voor Spaarnestad. Jongens C speelde in Almere in de finale tegen de gedoodverfde winnaar Spaarnestad. Jongens C pakte brutaal de 1e set, bracht Spaarnestad aan het wankelen in de 2e set maar Spaarnestad herpakte zich goed. In de beslissende 3e set ging het lang gelijk op, maar uiteindelijk pakte Spaarnestad toch de titel (12-15). Al met al een prachtige en spannende finale.

Het begint gewoon te worden. Meisjes A won ook het Holland Top Toernooi. In Hoorn was de ploeg te sterk voor Compaen (25-23 en 25-21). Meisjes B speelde in de eigen sporthal een fantastische finaledag van het Holland Top Toernooi. Na overwinningen op vv Amsterdam en Zovoc was ook deze finale er ééntje tussen PDK Huizen en Spaarnestad. Was het de spanning of was de pijp leeg? Spaarnestad pakte met een ruime overwinning de titel, maar Meisjes B werd in ieder geval heel knap tweede. Meisjes C speelde in Almere om de plaatsen 9 tot 11. De ploeg liet zien dat het veel te laag op de ranglijst geëindigd is, door Corona moest de ploeg de 2e toernooidag laten schieten. Met twee overwinningen op vc Allvo en vv Amsterdam pakte Meisjes C toch een verdienstelijke 9e plaats en kon het tevreden naar Huizen terug reizen.

Al met al een prachtige dag voor de vereniging. Een woord van dank naar Ronald, Yaelle, Sjoerd, Hans en Karin die het mogelijke maakte dat er ook in de PDK Arena gevolleybald kon worden!

Geplaatst in jeugd, kampioenen, vereniging.